För dig i branschen

Branschdag fredag 9 november på Skönhetsscenen

Efter förra årets lyckade branschdag, utvecklar vi detta vidare. Fokus är ett matnyttigt program för dig i branschen med trendspaningar, föreläsningar och demos med några av branschens allra duktigaste. Du kommer att få se nyheter och få tips om hur du får din verksamhet mer lönsam.

Föreläsningarna går i år på stora scen inne i hallen. Branschdagen kostar inget extra, utan ingår i entrébiljetten till mässan.

Håll utkik på hemsidan efter programmet som läggs upp i september. Glöm inte att du måste anmäla dig till föreläsningarna för att säkra din plats!

Demo "Second Peau" med Dr Lipp, Biologique Recherche

Branschmingel i samarbete med Rotari & San Pellegrino

Fredagen den 9 november har vi vårt populära branschmingel i baren inne på Acadermia kl 18.15-19.30. Minglet sponsras av Rotari & San Pellegrino.

Är du utställare ingår 2 biljetter i anmälningsavgiften. Är du besäkare och vill gå? Biljett till minglet inkl. två m/cocktails och tilltugg kostar 375 kr inkl moms. Biljetterna släpps den 1 september. Entré till Acadermia köpes separat. 

5th Annual Nail Systems Art Open

Nail Systems Art Open går för fjärde året i rad. Runt 50 nagelproffs ifrån hela Norden tävlar i 3-4 olika klasser på Catwalken - vår tävlingsscen. Juryn består av svenska och internationella domare.

Mer information hittar du under fliken Nail Systems Art Open

 


Nordiska Mästerskapen i Make Up

Efter en fantastiskt fin tävling 2017, så arrangerar International Make Up Center i samarbete med MAKE UP STORE Nordiska Mästerskapen i Make Up för andra året på Acadermia. Tävlingen går på lördagen den 10 november och det är 8 tävlande som får äran att vara med i år.  Mer information kommer inom kort. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.