För dig i branschen

Proffstävlingar Naglar & Make Up

För tredje året i rad går Nail Systems Art Open på Acadermia. Förra året tävlade runt 60 stycken ifrån hela Norden. Juryn består av svenska och internationella domare.

I år är det tre klasser: Gellack, Stiletto och Fantasy. Mer information kommer. 

Förra årets Make Up Tävling av Make Up Institute Sthlm var också mycket uppskattad av besökarna. Någon Make Up Tävling blir det även i år. Exakt vem som håller i den och formatet, får vi återkomma kring.

Branschdag med Tidningen Kosmetik

På Acadermia finns massor att lära och fantastiska skönhetsexperter att lyssna till, både på branschområdet och på Skönhetsscenen.

I år håller vår B2b-partner Tidningen Kosmetik en särskild branschdag under fredag 10 november, med work shops och föreläsningar.  Kontakta catarina@acdermia.se om du vill vara en del av detta program. Branschdagen kostar inget extra, utan ingår i entrébiljetten till mässan.

Inspireras av nya trender och kreativitet genom våra tutorials, visningar och tävlingar på Catwalken.

Gör affärer, mingla och nätverka 

På Acadermia kan du nätverka med kollegor och knyta nya kontakter. Runt 25% av våra 13.000 besökare 2016 var ifrån branschen.

På lördag kväll efter att mässan har stängt, har vi vårt populära branschmingel i Cocktailbaren. Denna följs av en avslappnad nätverksmiddag i Restaurang Garden på mässan.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.