Arch of Scandinavia

Arch of Scandinavia AB är Nordisk distributör för Erchonia-lasers inom human vård, samt Europeisk distributör för veterinärmarknaden. Det senaste året har vi laserat Lunula laser för medicinsk fotvård, där vi skapat en ny standard inom behandling av nagelsvamp med en etableringstakt på 30 kliniker per år.

Vidare har vi senaste månaderna lanserat Erchonias Verju och tre kliniker på toppadresser i Oslo har tagit in maskinen, där Elite Helse på Akerbrygge är en lysande stjärna. Verju är världens första FDA-godkända device för ”non invasive fat reduction”, där resultaten från kliniska tester talar sitt tydliga språk. Detta utan att skada fettcellerna. Vi tar bort cm efter cm på våra klienter samtidigt som behandlingen är smärt- och beröringsfri. Verju behandlar idag övervikt, bodycontouring samt celluliter.  Nu släpper vi och lanserar Verju på bred front i Sverige.

Andra delar i vår verksamhet är behandling av smärta med stöd av låg energi laser, samt samarbeten med elitidrottare för ökad prestation. Erchonia är ett företag med stark förankring inom forskning, med tillverkning i Orlando, USA. Förutom 15 FDAn är givetvis samtliga devices CE märkta.

Kom förbi vår monter VH05:14 och upplev resultatet av den starkast skinande stjärnan på denna himmel: The green mean mashine, VERJU. 

(Boka gärna din tid för test under mässan på info@aosc.se, kostnadsfritt)

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.