Cryo 21

Vi är stolta över att presentera världssuccén Cryo 21 som nu har sin premiär lansering i Sverige.

Denna unika cryoterapi är en ny och revolutionerande metod som ger omedelbara och varaktiga resultat.

Cryo 21 är exceptionell, den tar bort oönskat fett och celluliter, men har även andra effekter så som ansiktslyft, rynkreducering, cirkulationsökande och antiinflammatorisk effekt, lymfdränage samt venösdränerande.

Kylbehandlingen är CE- och FDA godkänd. Helt trygg och utan biverkningar.

Cryo 21 är en terapeutisk behandling för borttagning av fett helt utan kirurgi. Vår cryometod är revolutionerande och helt olika andra metoder då kylsonden flyttas manuellt där man önskar att reducera fett. Denna process gör att man kan behandla hela kroppen.  Cryo 21 skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras. Denna process kallas apoptosis och leder till att fettcellerna dör.

Kom och besök vår monter VH06:02. På plats har vi tillverkarna med oss från Italien, Dolores Moretto med över 40 års erfarenhet inom skönhets branschen och hennes medarbetare Cristina Rossin, marknadschef för Cryo 21 i hela Europa. Suzanne Lundborg VD och grundare, Lundborgkliniken som är en av landets främsta experter inom optimal hälsa samt Josephine Najem försäljningschef Sverige för Lundborgkliniken//Hälsopaketet som är svensk distributör för Cryo 21.

Håll utkik och missa inte våra intressanta föreläsningar denna helg på Acadermia!

Vi satsar på dig och din hälsa! Passa på att prova på en fantastisk Cryo 21 VIP-behandling med tillverkarna från Italien. Det finns fortfarande lediga platser kvar, dock är platserna begränsade. Så ta tillfälle i akt och boka in dig på behandling på mailadress josephine@lundborgkliniken.se

Vi kommer att ha 10 % rabatt under hela mässhelgen för dig som investerar i en Cryo 21 apparat!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.