Le Chateau du Bois

Le Château du Bois har lång erfarenhet av äkta terapeutisk lavendel produktion och destillering av eteriska oljor som går tillbaka till 1890. Skapandet av ekologiska kosmetiska produkter 1991 var en naturlig utveckling för varumärket med AOP eterisk olja.

«Le Château du Bois» skördar växter, väljer ingredienser och testar effektiviteten, penetration och viskositet av texturer för att få produkter som helt uppfyller kundernas behov. Framför allt läggs fokus på kosmetiska hygienprodukter som skapar en känslomässig effekt och lugnar kropp och själ.

Det viktigaste kännetecknet för «Le Château du Bois» kosmetika är den höga andelen naturligt aktiva ingredienser perfekt balanserade i varje formel. Genom att ständigt sträva mot den högsta koncentrationen av eteriska oljor, växtextrakt och hydrolater garanterar varumärket effekt och produkter som är en fröjd att använda. Varumärket är ECOCERT

Våra produktlinjer indelas i 8 kategorier: Lavendelterapi, Ansiktsvård, Kroppsvård    Män, Dusch och bad, Doft, Wellbeing Hem

Att observera naturen och lära sig av gamla apotekare och botaniker ligger varmt om hjärtat i familjen Lincelé strävan efter produkt- innovation. 

Hemsida: www.organiclyx.com

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.