Motiva

 


Funderar du på bröstförstoring? Nu har du chansen att uppleva resan via ett MotivaImagine Center. Ett nytt koncept som ger dig en unik, personlig resa.


DET HÄR HÄNDER PÅ MÄSSAN:

- Besök Motiva Imagine Center för en kostnadsfri 3D scan - hur du skulle kunna se ut efter ett ingrepp
- Konsultationer till kraftigt reducerat pris. 
- Motiva bjuder på en yoga-matta i ecomaterial i årets Beauty Bag! På en av mattorna sitter en nyckel som passar till ett låst skåp i montern. En överraskning med ett värde av 15.000:- väntar på sin vinnare!

 

OM MOTIVAS IMPLANTAT:

- Implantatytan är unik genom att den är nanotexturerad. Den vanligaste komplikationen, kapselbildning, kan till stor grad undvikas. Den inflammatoriska processen minskar, vilket kan vara positivt, sett till andra möjliga komplikationer. 
- Det är viktigt att ha koll på vad man har inopererat, det fick många kvinnor erfara efter PIP-skandalen! Majoriteten kvinnor, som opererat sig, har tappat bort informationen om sina implantat 2 år efter operationen. Därför har Motivas implantat ett litet chip som kan scannas för att få information som märke, var och när det är tillverkat etc. I framtiden kommer man även att kunna läsa av mer via chipet, till exempel om det är en pågående inflammation kring implantaten. 
- Motiva redovisar öppet de komplikationer (som rapporteras in) 
- Motiva är unika genom den naturliga, följsamma känslan. Implantaten kan även föras in genom väldigt små snitt utan att gå sönder vilket är bra för de som önskar mindre ärr efter en operation.
-Motiva säljer endast till erfarna specialister i plastikkirurgi

Läs mer på: www.motivaimagine.com;  www.embrace.life

 


When considering breast enhancement, you now have the chance to experience the journey at a MotivaImagine Center. This new concept in breast augmentation will provide a unique and personalized journey.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.