Reserol

För andra året i rad är vi glada över att medverka i Acadermia!

Reserol är ett svenskt hudvårdsmärke som förra året slog sig in på skönhetsmarknaden med en nyhet, framtagen av det senaste inom forskningen och innovativ teknik.

Då hade de lanserat en produkt som jobbar med skönhet inifrån och ut, och nu kommer de tillbaka med en produkt som stärker huden utifrån och in.

 Först kom Reserol Boosting Films som är ett kosttillskott för att stärka hudens hälsa inifrån och ut. Det kommer i formen av en film som du placerar på insidan av kinden för att ta upp ämnen via munslemhinnan, utan att ta omvägen via magen. Filmen är fylld med resveratrol, naturens egna anti-aging molekyl, och användandet har visat förbättringar i huden avseende mjukhet, elasticitet och minskad mängd pigmentfläckar. Effekterna kan liknas med en mycket potent antioxidant och stärker dina celler inifrån.

 

Nyheten för i år är deras andra produkt, Reserol Skin Serum, som lanserades i våras och är ett serum som kommer i ampullform. Serumet som innehåller ett stamcellextrakt Resistem från tisteln Globularia Cordifolia, MAP och vitamin E framhäver hudens naturliga lyster genom att ta bort skadade proteiner och andra ansamlade restprodukter. Det skyddar hudbarriärens lipidbalans och kan därav bevara hudens fuktnivå. 

 

Under Acadermia kommer Reserol att bjuda på tävlingar i vår monter där man kan slå sig ner i vår loungegrupp för en kopp kaffe, ta del av överraskningar och prata med oss! Vår VD Magnus Nilsson-Vall kommer dessutom att delta i en trendspaning kring Skönhet inifrån och berätta mer om vår filosofi.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.