Yumi Lashes

Aesthetics the Secret Academy AB är exklusiv distributör av YumiLashes brand i Sverige och Danmark.

Missa inte presentationen o som vi håller för dig i branschen/journalist  i sal K24 fredagen den 10 november kl 16.30-17.00. Begränsat antal platser så anmälan krävs.

YumiLashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling speciellt framtagen för dem som är allergiska och känsliga mot  färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner. Varje enskild frans lyfts och fylls inifrån med färg, keratin och vitaminer. Fransarna består av 93% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar, de håller längre och står bättre emot väder och föroreningar. Passar perfekt för de som har skadat sina fransar  eller  söker ett mer naturligt utseende och tar bara 60-80 minuter, effekten är omedelbar och varar i 7-12 veckor. Dessutom tilldelades Yumi Lashes en välförtjänt utmärkelse för kategorin Bästa Fransbehandlingen 2017 !

Bortsett från skönhetsaspekten hjälper Yumi Lashes även dig som har nedåt växande fransar. När över- och underfransar trasslar in sig i varandra irriterar de ögat och när du använder fingrarna för att rätta till det riskerar du att tillföra smuts och bakterier i ögat. Har du oturen att din ögonform gör att du ser ledsen ut kan Yumi Lashes hjälpa dig att lyfta ögonen och ge dig en piggare look så du inte behöver riskera att missa något i ditt sociala liv och din karriär på grund av din ögonform.

Man kan förlänga effekten med hjälp av en vårdande, återfuktande KERATIN LOTION, som också kan appliceras innan vanlig mascara . YumiLashes har också tagit fram ett närande genomskinligt SERUM. Det är en välfylld behållare med ett unikt serum (räcker lika länge som tre mascaror) och forskningar har bevisat att fransar blir 34 % längre och tjockare.

Släng din mascara, ögonfransböjare och tillväxtserum. Nu finns det en hormonfri produkt som är vegansk och inte testad på djur!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.